Doplňky do koupelny a nejen to

WC, Sanitární keramika a WC nádrže

16.11.2009 22:25

WC mísy, závěsné wc mísy a další WC mísy – to vše v naší nabídce


WC mísy a WC patří neodmyslitelně ke každému domu, či bytu. Dnešní WC mísy mají velkou oblibu v tom, aby se pyšnila v tom, jak úsporná jsou. Dnešní WC mísy a vůbec WC obecně jsou dnes vybaveny systémem dvojího splachování podle potřeby. Závěsná WC se zabudovaným splachováním jsou pak nejen trendem dnešní doby, ale pomalu a jistě se stávají nejen estetickým, ale především praktickým prvek každé toalety. Závěsné WC mísy, jak už jsme zmínily jsou velmi praktické a jejich praktičnost oceníte také při úklidu toalety, či koupelny.

 

WC mísy a toalety při zařizování bydlení


WC mísy jakožto také toalety jsou možná zatlačovány do našeho podvědomí proto, protože jsou wc mísy spojovány nejen s intimitou, ale trochu nešťastně také s odpady a nečistotami. WC mísy si ale přece nezařizujeme na to, abychom v nich udržovali nečistoty. Právě naopak! WC mísy jsou tady od toho, abychom v nich udržovali čisto a správnou hygienu. Proto jsou WC mísy odborníky označovány jako "zdravotně technické instalace.” Proto Vám všem doporučujeme, pokud zařizujete toaletu, neodsouvejte WC mísy až na samý chvost, ale věnujte jim stejnou pozornost jako všemu ostatnímu. Navíc Vám nabízíme WC mísy za opravdu přijatelné ceny.

WC mísy – čistota, pořádek a 0 % bakterií!!!

 

Podomítkové WC neboli WC nádrže pro zazdění


WC nádrže pro zazdění jsou zde především pro nové koupelny a vůbec novostavby apod. WC nádrže pro zazdění prostě a jednoduše zabudujete pod omítku, na stěně bude vidět akorát tlačítko pro splachování a tím to končí. Takže WC nádrže pro zazdění nejen že vypadají elegantně, ale také velice šetří místem. V naší nabídce naleznete nepřeberné množství tlačítek pro splachování a tak uděláte své WC opravdu krásné. Další výhody WC nádrže pro zazdění jsou také: snadná údržba, dlouhá životnost, úspora spotřeby vody. Vidíte tedy, že WC nádrže pro zazdění jsou opravdu multifunkční a splní vždy přesně to, co od nich očekáváte. V naší nabídce naleznete WC nádrže pro zazdění, do bytových jader a sádrokartonu.

 

Sanitární keramika – každá sanitární keramika je svým způsobem unikátní


Sanitární keramika a její výroba je dnes velice složitá. Sanitární keramika se vyrábí z několika druhů jílů a kaolínu. Celá sanitární keramika a její výroba se skládá z šesti základních kroků, které zde opravdu nemá cenu vypisovat, ale pro zájemce je zde přece jenom uvedeme.

 

Sanitární keramika a její výroba v šesti základních krocích:


  1. Odlévání keramiky
  2. Sušení
  3. Glazování
  4. Vypalování
  5. Třídění
  6. Balení

 


Sanitární keramika – něco pro zkrášlení Vaší koupelny


Sanitární keramika v naší nabídce je zastoupena, všemi možnými značkami jako příklad uvedeme: JIKA, LAUFEN, AQUALINE, ROCA. V naší nabídce také naleznete sanitární keramiku pro cenově nenáročné zákazníky, ale naleznete zde také ty dražší kousky pro přísnější a luxusnější oko zákazníka.

Sanitární keramika je dnes nabízena v opravdu široké škále. Sanitární keramiku si můžete zakoupit v různém stylovém provedení. Ať už se jedná o moderní design s hranatými tvary, či klasický styl, který je i nadále velmi populární anebo třeba jemné zaoblené křivky, které působí velmi elegantně.

 

 

Sanitární keramika LYRA


Jak vytěžit z minima prostoru maximum komfortu, to je otázka, která trápí majitele malých koupelen. Odpověď je jednoduchá: koupelnový set LYRA. Oblé, dokonale promyšlené tvary, vynikající design, teplé světlé barvy, vynikající funkčnost a dlouhá životnost. Promyšlené detaily, například zkrácená délka klozetu nebo umyvadlo s minimální šířkou a asymetrickou baterií, ušetří tolik potřebné místo a pomohou i z malé koupelny vytvořit příjemné místo, které si ihned oblíbí celá rodina.
 
 
 

Sanitární keramika OLYMP


Je libo něco současného? Koupelnový set, jehož absolutní jednoduchost a samozřejmá elegance jdou ruku v ruce s uživatelským komfortem? Designový klenot, kterému nic neschází a nic nepřebývá? Takový je koupelnový komplet OLYMP. Zcela v duchu současných trendů nabízí jednoduchý moderní design s čistými křivkami. OLYMP je šperk, který rozzáří interiér Vaší koupelny. Široká nabídka jednotlivých komponentů uspokojí i nejnáročnější zákazníky.
 
 

 

Sanitární keramika MIO


Ženský design – tak popsal koupelnový set MIO jeho slavný designér Peter Wirz ze švýcarského Process Product Design. Absolutní jednoduchost, které ale rozhodně nechybí ženská rafinovanost. Čistota linií, přesně jak to mají ženy rády (a nejen ony). Praktické tvary, protože krása musí samozřejmě perfektně sloužit svému účelu. A pochopitelně široká nabídka elegantního nábytku s nejrůznějšími možnostmi využití jistě potěší každou ženu a možná přesvědčí i řadu mužů. S opravdu vytříbeným vkusem.
 
 

Sanitární keramika CUBITO


CUBITO žije budoucností. Čistě geometrické tvary vycházejí z nejmodernějších trendů v zařizování koupelen. Zaujme praktičností.

 

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,