Doplňky do koupelny a nejen to

Vany

16.11.2009 22:31

Klasické Vany


Výběr vhodné vany patří k nejdůležitějším momentům při zařizování každé koupelny. Nabízíme Vám vany značky RAVAK, TEIKO, POLYSAN, ESTAP. Tito výrobci nabízí vany klasické, rohové, asymetrické, vany volně stojící, masážní ale také vanové doplňky a příslušenství k těmto vanám. Vany do koupelny lze vybírat z různých tvarů a rozměrů, včetně retro stylu.
 
 

Vany ocelové smaltové

Klasická vana je stálice v koupelně. Vany jsou litinové, ocelové, smaltované, plastové, masážní vany. Výběr van je široký, designem i rozměrem. Vany ESTAP se vyznačují vysokou kvalitou povrchové úpravy a odolnosti proti oděru, technologie smaltování, to jsou kvalitativní parametry produktů s certifikátem kvality ISO 9002.

 

Rohové vany


Výběr vhodné vany patří k nejdůležitějším momentům při zařizování každé koupelny. Nabízíme Vám vany značky RAVAK, TEIKO, POLYSAN, ESTAP. Tito výrobci nabízí vany klasické, rohové, asymetrické, vany volně stojící, masážní ale také vanové doplňky a příslušenství k těmto vanám. Vanydo koupelny lze vybírat z různých tvarů a rozměrů, včetně retro stylu.
 
 
Výběr vhodné vany patří k nejdůležitějším momentům při zařizování každé koupelny. Nabízíme Vám vany značky RAVAK, TEIKO, POLYSAN, ESTAP. Tito výrobci nabízí vany klasické, rohové, asymetrické, vany oválné a volně stojící, masážní, ale také vanové doplňky a příslušenství k těmto vanám. Na rohovou vanu dejte vanovou zástěnu a v malé koupelně máte velkou vanu a sprchový kout. Zázrak? Ne, jenom chytré řešení. Vany od nás to dokážou. Vanydo koupelny lze vybírat z různých tvarů a rozměrů, včetně retro stylu.
 
 

Oválné vany a vany volně stojící


Výběr vhodné vany patří k nejdůležitějším momentům při zařizování každé koupelny. Nabízíme Vám vany značky RAVAK, TEIKO, POLYSAN, ESTAP. Tito výrobci nabízí vany klasické, rohové, asymetrické, volně stojící, oválné, kruhové, masážní, ale také vanové doplňky a příslušenství k těmto vanám. Vanydo koupelny lze vybírat z různých tvarů a rozměrů, včetně retro stylu.
 
 

Masážní vany

 

Výběr vhodné
vany patří k nejdůležitějším momentům při zařizování každé koupelny. Nabízíme Vám hydromasážní vany značky RAVAK, TEIKO, POLYSAN, ESTAP. Vybrat si můžete ze systému HYDRO nebo AIR nebo v kombinaci HYDRO/AIR.

Účinky hydromasáže
: stimulace imunitního systému, hloubkové prohřátí organismu a navození celkového pocitu tepla, zlepšení cirkulace krve, větší přísun kyslíku k orgánům. Masáž je příjemný pomocník při rehabilitaci, napomáhá relaxaci a navozuje příjemné pocity.
Vanydo koupelny lze vybírat z různých tvarů a rozměrů, včetně retro stylu.
 

Vanové doplňky


Sortiment vanové doplňky a příslušenství nabízí madla, sprchové a vanové sedátka, sifony, čistící prostředky, podhlavníky, čelní panely a řadu jiných doplňků, které zvýší funkčnost a životnost koupelny i toalety. V nabídce značky RAVAK, TEIKO, POLYSAN, ESTAP.

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,