Doplňky do koupelny a nejen to

Koupelnové doplňky

24.11.2009 22:22

Koupelnové doplňky nabízí bezpočet variací pro koupelny


Koupelnové doplňky dodávají každému prostoru v koupelně dotek osobitosti, proto je jejich volba důležitá. Vhodné doplňky promění koupelnu ve sladěný celek, kde každý doplněk plní funkci estetickou, ale také praktickou. Koupelny vybavené koupelnovými doplňky vnesou do místnosti řád a pořádek. Různé typy doplňků nabízí mnoho variací pro vaši koupelnu. Koupelnové doplňky Nimco nabízí série UNIX, PALLAS ATHÉNA, BORMO, ESPRIT, METRO, KALYPSO, SIMONA, MONOLIT, DRÁTĚNÝ PROGRAM, MADLA.
 
 

Koupelnové doplňky - pomocník vaší koupelny a toalety


Doplňky do koupelny série AIDA vybaví koupelnu potřebnými koupelnovými doplňky tak, aby vše potřebné bylo po ruce a zároveň dodá styl v koupelně či toaletě za přijatelné ceny. Výrobce poskytuje záruku 2 roky.
 
 
 

Koupelnové doplňky v hranatém designu série Asoffi

Koupelnové doplňky ze série Asoffi odpovídají moderním trendům, ale i požadavkům na praktickou koupelnu. Koupelnové doplňky jsou vyrobeny z pochromované mosazi a nerezové oceli.
Výrobce poskytuje na
koupelnové doplňky záruku 12 let.
 
 

Koupelnové doplňky za příznivou cenu


Pěkné a kvalitní koupelnové doplňky Circle zaujmou svým bezchybným provedením a tvarovou čistotou. Vyrobeny jsou z pochromované mosazi. Jistě uspokojí i ty nejvyšší požadavky kladené na úroveň současného bydlení.
Záruka je 12 let.
 
 

Designové koupelnové doplňky na postavení - netradiční styl v koupelně


Designové koupelnové doplňky série Classic jsou v kombinaci keramika-nerez-dřevo. Provedení těchto koupelnových doplňků zkrášlí každou koupelnu. Vybrat si můžete ze tří barevných kombinací, Classic třešeň, Classic bílý dub, Classic Shanghai wengue
 
 

Keramické koupelnové doplňky


Nový trend v koupelnových doplňcích představují doplňky na postavení. Série doplňků CÓNICA je vyrobená z keramiky a plastu s oranžovým dekorem.
 
 

Koupelnové doplňky Denton = kvalita, klasika, nadčasový tvar

 
Jak nadčasové tvary tak i klasika spojená s kvalitou použitého materiálu představují koupelnové doplňky DENTON, které uspokojí požadavky náročného zákazníka. Vyrobeny jsou z pochromované mosazi a skla, záruka je 12 let.
 
 

Koupelnové doplňky pro tělesně postižené osoby

 
Série koupelnových doplňků DISABLE představuje doplňky do koupelny a toalety pro invalidy a osoby se sníženou pohyblivostí. Vyrobeny jsou z nerezové oceli. Provedení je v nerezi nebo ocel lakovaná bílou práškovou barvou. Záruka je 10 let.
 
 

Zkrášlete svou koupelnu moderními koupelovými doplňky

 
ELBRUS jsou velice elegantní koupelnové doplňky. Vyjadřují moderní designové trendy koupelnových interiérů zaměřených na funkčnost a účelnost. Vyrobeny jsou z pochromované mosazi, záruka je 12 let.
 
 

Kvalitní koupelnové doplňky dodají plnou funkčnost koupelny

 
Vhodné koupelnové doplňky dotvářejí Vaši koupelnu a vtisknou jí Váš osobitý styl. Špičkový design a vysokou kvalitu reprezentuje série koupelnové doplňky - EVEREST. Vyrobena je z pochromované mosazi a úchytky na zeď ze zinkové slitiny. Záruka na koupelnové doplňky je 12 let.
 
 

Koupelnové doplňky z nerezi pro náročného zákazníka


Koupelnové doplňky INOS jsou vyrobeny z broušené nerezi a skla, záruka je 10 let. Série Inos zaujme svou kvalitou a bezchybným zpracováním, které uspokojí vysoké požadavky kladené na současný trend bydlení.
 
 

Koupelnové doplňky v novém stylu - doplňky na postavení


Nový trend v koupelnových doplňcích představují koupelnové doplňky na postavení. Koupelnové doplňky série JUSTIME 1 jsou v kombinaci keramika a nerezová ocel, série JUSTIME 2 je z masivní pochromované mosazi a skla. JUSTIME 3 je vyrobena z tenkostěnné bílé keramiky. Záruka je 2 roky.
 
 

Praktické doplňky nejen do koupelny z nerezi


Tyto koupelnové doplňky jsou vyrobeny z leštěné nerezové oceli. Vhodné uplatnění najdou zejména ve veřejných zařízeních. Záruka je 12 let.
 
 

Koupelnové doplňky Omega budou nezbytnou součástí vaší koupelny

Série koupelnových doplňků OMEGA patří k bestsellerům pro svou širokou nabídku, vysokou kvalitu, nadčasový design a dlouhou životnost. Vyrobeny jsou z nerezové oceli a pochromované mosazi. Koupelnové doplňky se zárukou 12 let.
 
 

Koupelnové doplňky vyřeší i malý prostor v koupelně


Série koupelnových doplňků OMEGA ECONOMY patří k bestsellerům pro svou širokou nabídku, vysokou kvalitu, nadčasový design a dlouhou životnost. Koupelnové doplňky jsou vyrobeny z pochromované mosazi. Záruka je 12 let.
 
 

Retro styl nabízí i koupelnové doplňky


Série koupelnových doplňků PERLA zkrášlí Vaši koupelnu v retro stylu. Jedná se o koupelnové doplňky celomosazné doplňky s povrchovou úpravou chrom, chrom/zlato, bílá/chrom, bílá/zlato, zlato, mosaz, doplněné keramikou či matným sklem. Záruka je 12 let. Ladí s vodovodními bateriemi Epoca a Antea.
 
 

Doplňky do koupelny jsou nepostradatelný prvek v koupelně a na toaletě


Koupelnové doplňky PETITA vynikají svou jednoduchou elegancí, která dá vyniknout každé koupelně. Vyrobeny jsou z pochromované mosazi, záruka je 10 let.
 
 

Eleganci a funkčnost koupelny dotváří koupelnové doplňky


Vhodné koupelnové doplňky dotvářejí Vaši koupelnu a dávají jí Váš osobitý styl. Jednoduchost, elegance a kvalita, to jsou koupelnové doplňky série RONDA. Vyrobeny jsou z pochromované mosazi, záruka je 12 let.
 
 

Praktické drátěné koupelnové doplňky


Odlehčené drátěné koupelnové doplňky nabízí řada SMART, které najdou své uplatnění v každé koupelně, abychom měli vše potřebné po ruce. Doplňky jsou z pochromované mosazi, záruka je 12 let.

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,